Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozmarýnová jehněčí kýta

fotka Rozmarýnová jehněčí kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rozmarýnová jehněčí kýta:

1 kg jehněčí kýty  | 1 lžičku tymiánu a rozmarýnu  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce hořčice  | 50 g oleje  | 1/4 l červeného vína  | 3 rajčata  | 2 cibule  | 5 lžic kysané smetany  | 1 lžička solamylu

Postup přípravy receptu Rozmarýnová jehněčí kýta:

Jehněčí kýtu dobře očistíme, potřeme kořením a hořčicí, vložíme do pekáče, pokapeme olejem a vložíme do horké trouby. Podléváme červeným vínem. Oloupaná rajčata a cibuli nakrájíme na kostičky a 20 minut před dopečením přidáme k pečeni. Upečenou kýtu vyndáme z pekáče, nakrájíme na porce a necháme v teple. Šťávu procedíme, zahustíme rozšlehanou smetanou se solamylem a povaříme. Kýtu podáváme hodně horkou s vařenými brambory.


Fotky receptu Rozmarýnová jehněčí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rozmarýnová jehněčí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !