Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rožmberské plněné řízky

fotka Rožmberské plněné řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rožmberské plněné řízky :

4 ks větší plátky vepřové kýty  |  sůl  |  pepř  |  plnotučná hořčice  |  hladká mouka  | 4 ks plátky sýru Emantál  | 100 g anglické slaniny  |  tuk na smažení  |  zeleninová obloha  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Rožmberské plněné řízky :

Vepřové řízky naklepeme paličkou, osolíme, opepříme, lehce potřeme hořčicí a poklademe tenkými plátky anglické slaniny.
Doprostřed dáme plátek sýra, který obalíme slaninou, aby při smažení nevytékal. Pak maso přeložíme, sklepneme paličkou, zajistíme jehlicí nebo párátky, obalíme v hladké mouce a vložíme na rozehřátý tuk.
Smažíme pomalu pod pokličkou, aby se důkladně propeklo. Pak maso obrátíme a dosmažíme bez poklice.
Podáváme s různě upravenými brambory a obložené čerstvou zeleninou a posypané petrželkou.


Fotky receptu Rožmberské plněné řízky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rožmberské plněné řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !