Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ruská podžárka s jablky

fotka Ruská podžárka s jablky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ruská podžárka s jablky :

250 g vepřové kýty  | 2 lžíce sádla  | 2 cibule  | 1 lžička hladké mouky  | 1 jablko  | 100 ml hovězího vývaru  |  sůl

Postup přípravy receptu Ruská podžárka s jablky :

Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na nudličky a prudce opečeme na sádle. Přidáme drobně krájenou cibuli, necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, přidáme oloupané jablko nakrájené na hranolky, zalijeme vývarem a dusíme 2 minuty. Podáváme s rýží nebo s opékanými brambory a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Ruská podžárka s jablky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruská podžárka s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !