Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.03. 2019
Dnes má svátek Ivona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ruský keks

fotka Ruský keks
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ruský keks:

400 g hladké mouky  | 2 lžíce změklého másla  | 2 dl smetany  | 1 vejce  | 3 lžíce práškového cukru  | 1/2 kávové lžičky sody bikarbony

Postup přípravy receptu Ruský keks:

Na vál prosejeme mouku, uděláme v ní jamku a přidáme změklé máslo, smetanu, vejce, cukr, sodu bikarbonu, trošku soli a vypracujeme těsto. Těsto rozválíme na sílu 1/2 cm a ozdobnými formičkami vykrajujeme keksy. Ukládáme je na plech, potřeme rozšlehaným vejcem, popícháme vidličkou a pečeme v horké troubě.


Fotky receptu Ruský keks:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruský keks
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !