Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba pod těstem

fotka Ryba pod těstem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ryba pod těstem:

4 filety tresky - každá o váze 180 g  | svazek kopru, nasekaný  | 100 g polotučného měkkého sýra  | 200 g mražených krevet (vařených i syrových, rozmrazených)  | 4 pláty listového těsta  |  sůl, pepř  | 1 lžíce jemně nastrouhaného parmazánu

Postup přípravy receptu Ryba pod těstem:

Troubu předehřejeme na 220°C. Rybu položíme na nepřilnavý plech a osolíme a opepříme. Kopr se sýrem promícháme v misce. Potom do směsi opatrně vmícháme krevety, aby se nepolámaly. Opepříme a dáme rovnoměrně na rybu. Pláty těsta nakrájíme na silnější pruhy. Trochu je pomačkáme a položíme na rybu. Posypeme parmazánem a pečeme 10 minut, až bude ryba propečená a těsto křupavé a zlatavé.


Fotky receptu Ryba pod těstem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba pod těstem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !