Použité suroviny receptu Ryba s francouzským kozím sýrem:
2 šalotky
| 100 ml bílého vína
| dle chuti: pažitka
| 3 brambory
| 3 filety pangasia
| 125 g kozího sýra
Postup přípravy receptu Ryba s francouzským kozím sýrem:
Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme je vychladnout. Filety omyjeme a osušíme. Šalotku nasekáme nadrobno, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.
Směs povaříme asi 1 minutu, necháme zchladnout a nalijeme na filety. Brambory nakrájíme na plátky a vyrovnáme je do zapékací mísy. Rybu se směsí poklademe na brambory a pokryjeme natenko pokrájeným sýrem. Pečeme v troubě při teplotě 150 °C asi 20 minut.
Fotky receptu Ryba s francouzským kozím sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!