Použité suroviny receptu Rybářovy hody aneb eintopf:
500 g uzené tresky
| 400 ml bílé omáčky
| 450 g rozmačkaných brambor
| 1 ks kelímek Rama Cremefine ke šlehání
| 2 ks cibule
| 150 g strouhaného sýra
| dle potřeby Rama Creme bonjour máslová pochoutka
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Rybářovy hody aneb eintopf:
Tresku rozkrájíme na menší kousky, nakrájíme cibuli a vše promícháme s bílou omáčkou. Ochutíme solí a pepřem a dáme do zapékací mísy. Na tuto směs navršíme brambory s Ramou Cremefine ke šlehání, přidáme Ramu Creme bonjour máslovou pochoutku a posypeme sýrem. Necháme zapékat.
Fotky receptu Rybářovy hody aneb eintopf:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!