Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí kroketky

fotka Rybí kroketky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rybí kroketky:

600 g pangasia  | 1 pórek  | 200 g hlívy  | hrst bazalky čerstvé  | hrst petrželky  | 80 g másla  |  sůl  |  pepř  | 3 lžíce strouhanky  | 1 lžíce rýžové mouky  | 100 g parmazánu  | 3 vejce  |  strouhanka na obalení  |  olej

Postup přípravy receptu Rybí kroketky:

Rybu osušíme a umeleme na mlýnku na maso (větší otvory). Na másle osmažíme nakrájenou hlívu a pórek (pórek přidáváme později), těsně před dokončením přihodíme bylinky a otočíme je se směsí v máslíčku, aby se rozvoněly, přidáme i mletý černý pepř.
Do rybího masa přimícháme tuto směs prochladlou, přidáme ostatní ingredience - 1 vejce, strouhanku a rýžovou mouku a sůl a smícháme.
Je-li směs příliš řídká, přidáme trochu strouhanky.
Ze směsi tvoříme 8 kroket, které obalíme ve strouhaném parmazánu, rozšlehaném vejci (2 ks naředěné bílým vínem, pivem nebo vodou) a strouhance. Na oleji smažíme pomalu do zlatova.


Fotky receptu Rybí kroketky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí kroketky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !