Postup přípravy receptu Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky:
Chřest oloupeme a ukrojíme konce, umyjeme a nakrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky. Okrájíme konečky lusků a omyjeme. Do ½ l vroucí vody přidáme sůl a špetku cukru a nasypeme chřest. Vaříme asi 15 min. Poté přidáme lusky a vaříme dalších 5 minut. Filety omyjeme a pokapeme citrónovou šťávou, posypme solí a pepřem a nakrájíme na kostky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na malé kousíčky. Zeleninu přecedíme a vývar si ponecháme. Ramu Cremefine zakysaný krém smícháme se 150 ml vývaru a necháme vařit. Do omáčky přidáme filety a kousky mrkve a vše vaříme za mírného ohně 5 minut. Do omáčky přidáme chřest a hrášek a necháme v ní ohřát. Dochutíme bílým vínem a posypeme jemně nasekaným koprem. Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky doplníme rýží jako přílohu.
Fotky receptu Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!