Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rybízová marmeláda v pekárně

fotka Rybízová marmeláda v pekárně
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 102

Použité suroviny receptu Rybízová marmeláda v pekárně:

1 kg šťávy z rybízu  | 1/2 kg želírovací cukr 2:1  | 1 lžička kyseliny citronové

Postup přípravy receptu Rybízová marmeláda v pekárně:

Rybíz vymačkáme v odšťavňovači. Šťávu nalejeme do nádoby na pečení chleba. Přidáme želírovací cukr a kyselinu citronovou.
Lehce promícháme a pekárnu nastavíme na program jam.

Po 80 minutách je program ukončen.
Naplníme vymyté sklenice, pevně uzavřeme a otočíme víčkem dolů. Necháme 5-10 minut stát a otočíme zpět.


Fotky receptu Rybízová marmeláda v pekárně:

Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Rybízová marmeláda v pekárně
Fotky vložil: sylver,Natural,tvackova1,alenab 
Hodnocení receptu Rybízová marmeláda v pekárně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !