Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízový zmrzlináč

fotka Rybízový zmrzlináč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Rybízový zmrzlináč :

100 g (50 g na dno formy a 50 g na rozdrobení) piškoty  | 600g žervé  | 2malé jogurty bílé  | 200g cukr moučka  | 350g rybíz

Postup přípravy receptu Rybízový zmrzlináč :

Formu na chlebíček nebo srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií. Na dno poklademe jeden vedle druhého piškoty.
Připravíme si krémovou směs. Smícháme sýr s jogurtem a cukrem. Obereme si bobule z rybízu a zamícháme je do smetanového krému.
Ještě přimícháme trochu rozdrcených piškotů a krém vylijeme do formy.
Mrazíme asi hodinu.
Po vyndání z mrazáku ponoříme formu do horké vody a zmrzlinovou pochoutku vyklopíme na vhodný tác. Odstraníme fólii.
Zmrzlináč můžeme ozdobit kuličkami rybízu, polít rybízovou šťávou nebo dozdobit šlehačkou. Podle toho, co má kdo rád.


Fotky receptu Rybízový zmrzlináč :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybízový zmrzlináč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !