Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryby pečené ve žhavém popelu

fotka Ryby pečené ve žhavém popelu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ryby pečené ve žhavém popelu:

4 středně velké ryby (cejn, bělice, okoun, plotice apod.)  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce hořčice  | špetka mletého pepře  | 2-3 stroužky česneku  | trochu směsi bylinek (petrželka, tymián, šalvěj, kerblík, apod.)

Postup přípravy receptu Ryby pečené ve žhavém popelu:

Ryby zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme a osušíme. Uvnitř i na povrchu je potřeme pastou z oleje, hořčice, pepře, česneku utřeného se solí a nadrobno nakrájených bylinek. Ryby jednotlivě zabalíme do alobalu a je ve žhavém popelu dohasínajícího táboráku.


Fotky receptu Ryby pečené ve žhavém popelu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryby pečené ve žhavém popelu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !