Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba na víně

Ryba na víně
1. 03. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Ryba na víně: Rybí porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a osmažíme po obou stranách na rozpáleném tuku, až mouka  …více»

Filé na žampionech

Filé na žampionech
1. 03. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Filé na žampionech: Filé pokrájíme na plátky, osolíme je a zakapeme citrónovou šťávou. Dáme do chladničky a mezitím na másle podusíme pátky žampionů. …více»

Rybí filé na slanině

Rybí filé na slanině
1. 03. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Rybí filé na slanině: Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem, poklademe plátky česneku, kolečky cibule a plátky slaniny. …více»

Pečená treska se zeleninou

Pečená treska se zeleninou
25. 01. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pečená treska se zeleninou: Filety očistíme, opláchneme a osušíme. Překrojíme je na menší kousky a necháme v chladničce odležet. …více»

Pečený losos s omáčkou z barevného pepře a estragonu

Pečený losos s omáčkou z barevného pepře a estragonu
25. 01. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pečený losos s omáčkou z barevného pepře a estragonu: Lososa očistíme, maso oddělíme od kůže, omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na stejně velké steaky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. …více»
 

Mořské plody v pivním aspiku

Mořské plody v pivním aspiku
3. 12. 2006 Ryby +++++_____
Příprava receptu Mořské plody v pivním aspiku: Rozmrazené plody moře pečlivě propláchneme, necháme dobře okapat a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je 200 ml piva a povaříme přibližně 5 minut. ... …více»

Losos s bylinkovou omáčkou

Losos s bylinkovou omáčkou
3. 12. 2006 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Losos s bylinkovou omáčkou: Troubu rozehřejeme na 200 C. Listové těsto důkladně rozválíme a rozkrájíme na obdélníky o velikosti 10x6 cm. ... …více»

Chanovická pochoutka

Chanovická pochoutka
15. 10. 2006 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Chanovická pochoutka: Očištěného, vykuchaného, šupin zbaveného kapra (bez hlavy) vložíme do hrnce a zalijeme vodou. …více»

Rybí filé Šumava

Rybí filé Šumava
14. 10. 2006 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Rybí filé Šumava: Pekáč vymažeme máslem a na dno naskládáme nerozmrazené plátky rybího filé.  …více»

Ryba v soli

Ryba v soli
3. 10. 2006 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Ryba v soli: Vykuchanou rybu - nejvhodnější je pražma nebo okoun, očistěte. Uvnitř osolte a vyplňte čerstvými bylinkami. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !