Použité suroviny receptu Gnocchi s lososem a rukolou:
500 g gnocchi
| 500 g čerstvého filetu z lososa
| 400 g rajčat
| 2 svazky rukoly
| 1 cibule
| 200 ml sladké smetany
| citronová šťáva
| rajský protlak
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Gnocchi s lososem a rukolou:
Gnochi uvaříme podle návodu ve slané vodě. Lososa pokrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou a opepříme. Opečeme na olivovém oleji, až se maso zatáhne. V jiné pánvi osmahneme cibulku (můžeme přidat i česnek) a vmíhcáme pokrájená oloupaná rajčata. Ochutíme rajským protlakem, solí, pepřem a italskými bylinkami podle chuti. Vmícháme smetanu a už dále nevaříme. Vmícháme opečeného lososa a krátce před podáváním část natrhané rukoly. Podáváme s gnocchi a zbytkem rukoly.
Fotky receptu Gnocchi s lososem a rukolou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!