Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba v solné krustě

fotka Ryba v solné krustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Ryba v solné krustě:

1 pstruh  | 500 g mořské soli  | 1 snítka bazalky  | 2 bílky  | dle potřeby: citrónová šťáva  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Ryba v solné krustě:

Vykuchanou rybu opláchneme a osušíme. Vevnitř osolíme, přidáme bazalku a zakapeme citrónem.
Z bílků vyšleháme sníh a smícháme ho se solí a vytvoříme těstíčko, kterým rybu obalíme. Na plech dáme pečící papír, část těstíčka a na něj položíme rybu. Zbytkem těstíčka překryjeme rybu, aby ani kousek nebyl nezakrytý. Dáme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme cca 25 minut. Po upečení necháme zchladnout a poté odloupneme horní část krusty a rybu vyjmeme. Jednoduše stáhneme kůži a můžeme podávat.


Fotky receptu Ryba v solné krustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba v solné krustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !