Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlí utopenci v remuládě

fotka Rychlí utopenci v remuládě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Rychlí utopenci v remuládě:

1/2 kg buřtů  | 4 cibule  | 4 lžíce octa  | 4 lžíce oleje  | 4 lžíce plnotučná hořčice  | 4 lžíce worcestru  | 4 lžíce kečupu  | 8 lžic vody  | 1/2 lžičky chilli  |  sůl , pepř, paprika

Postup přípravy receptu Rychlí utopenci v remuládě:

Buřty a cibuli nakrájíme na kolečka, narovná se to do sklenic asi tak do půlky, a zalije lákem. Lák je připraven z octa, oleje, hořčice, kečupu, worcestru, a povaří se s 8 lžicemi vody. Poté se přidá sůl, pepř, chilli a paprika podle chuti. Tuto hladkou směs nalijeme do sklenic a urovnáme zbytek buřtů s cibulí. Na závěr uzavřeme sklenice. Druhý den můžeme podávat.


Fotky receptu Rychlí utopenci v remuládě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlí utopenci v remuládě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !