Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlý Hermelín s ořechy

fotka Rychlý Hermelín s ořechy
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rychlý Hermelín s ořechy:

1 Hermelín  | hrst ořechů vlašských

Postup přípravy receptu Rychlý Hermelín s ořechy:

Můžeme použít hermelín nebo jakýkoliv jiný sýr s bílou plísní. Ořechy nasekáme.

Nožem nebo nití odkrojíme vrchní část asi 2mm silnou. Postupujeme velmi opatrně, aby se nám neroztrhla boční stěna sýru. Odkrojenou část sejmeme.

Zbylý sýr vložíme do mikrovlnné trouby na rovný talířek. Mikrovlnku nastavíme na výkon rozmražování a čas nastavíme na asi 3 minuty. Sýr se uvnitř roztaví.

Hermelín ihned vyjmeme z mikrovlnky a do roztaveného sýru nasypeme rovnoměrně hrst vlašských ořechů. Pak sýr přiklopíme odkrojenou vrchní částí a lehce zatlačíme, aby se ořechy dostaly hlouběji do sýru a vrchní čast se spojila se zbylou částí sýru.

Hermelín s ořechy dáme do lednice alespoň na hodinu vychladit. Ztuhlý sýr pak nakrájíme na plátky 0,5 cm silné.


Fotky receptu Rychlý Hermelín s ořechy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý Hermelín s ořechy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !