Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlý koláč

fotka Rychlý koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Rychlý koláč:

500 g kukuřičné mouky  | 1 l mléka  | 2 ks vejce  | 100 g cukru  | 2 dcl kysané smetany  | 20 g droždí  | 70 g sádla  |  sůl  |  marmeláda

Postup přípravy receptu Rychlý koláč:

Kukuřičnou mouku rozmícháme s vlažným mlékem a špetkou soli a necháme stát asi 40 minut. Pak utřeme žloutky s cukrem, smetanou a citrónovou kůrou. Z bílků ušleháme tuhý sníh.



Do odstáté směsi mouky a mléka vmícháme nejprve žloutky s cukrem a smetanou, pak rozdrobené droždí a nakonec sníh z bílků. Ve formě rozpálíme sádlo, vlijeme směs, vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 50 minut na 200 °C. Upečený, ještě horký Rychlý koláč potřeme marmeládou a nakrájíme na kostky.


Fotky receptu Rychlý koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !