Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.06. 2018
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlý lotrinsky koláč

fotka Rychlý lotrinsky koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Rychlý lotrinsky koláč:

1 lístkové těsto  | 30 g másla  | 175 g anglické slaniny  | 1 ks posekaná bílá cibulka  | 1 ks posekaná červená cibulka  | 125 g nastrouhaného Eidamu  | 250 ml smetany  | 2 vejce  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Rychlý lotrinsky koláč:

Vyválíme si lístkové těsto do požadovaného tvaru a dáme na plech. Na másle osmahneme cibulku se slaninou až je slanina křupavá. Necháme zchladnout a potom dáme na těsto. Smetanu smícháme s vejci a dochutíme kořením. Nalijeme na povrch těsta se slaninou a cibulkou. Na závěr zasypeme sýrem a dáme do trouby péct. Pečeme asi 20-25 minut/180°C


Fotky receptu Rychlý lotrinsky koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý lotrinsky koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !