Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlý rybízový koláč v remosce

fotka Rychlý rybízový koláč v remosce
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Rychlý rybízový koláč v remosce:

1 miska očištěného, omytého rybízu  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru  | 1 hrnek mléka  | 1/2 hrnku oleje  | 1 vajíčko  | 1 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Rychlý rybízový koláč v remosce:

Mouku, cukr, mléko, olej, prášek do pečiva a vajíčko dáme do misky a vše zamícháme dohromady. Formu remosky vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Do formy vlijeme těsto navrch poklademe rybíz, hojně pocukrujeme, popřípadě posypeme drobenkou a dáme péci.


Fotky receptu Rychlý rybízový koláč v remosce:

Rychlý rybízový koláč v remosce
Fotky vložil: Torta 
Hodnocení receptu Rychlý rybízový koláč v remosce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !