Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžové závitky s masem

fotka Rýžové závitky s masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rýžové závitky s masem:

18 ks rýžového papíru  | 500 g mletého masa  | 200 g rýže  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 lžičky kari  | 1 lžíce koření na čínu

Postup přípravy receptu Rýžové závitky s masem:

Rýži uvaříme jak jsme zvyklí a necháme vychladnout. Maso smícháme se solí, kořením a sojovou omáčkou. Vmícháme vychladlou rýži. Nabereme lžíci masové směsi a mokrýma rukama utvoříme váleček. Opakujeme do spotřebování směsi (vyšlo mi jich 18). Rýžový papír namočíme do vlažné vody, položíme na rovnou podložku a chvilku počkáme až změkne. Doprostřed položíme masovo-rýžový váleček a pevně zabalíme. Balíčky necháme chvíli oschnout a pak pomalu smažíme ze všech stran ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dozlatova.
Podáváme s čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Rýžové závitky s masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžové závitky s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !