Postup přípravy receptu Rýžový pudink se skořicí:
Do hrnku nalijeme 200 ml mléka, zbytek do většího hrnce spolu s vodou a zahříváme. Rýži na sítku propereme v horké vodě, necháme okapat, nasypeme do horkého mléka v hrnci a za občasného míchání vaříme do změknutí. Trvá to asi 25 minut, ke konci vaření vznikne hustá kaše.
V hrnku s mlékem rozmícháme vanilkový cukr a oba pudinky.
Až je rýže měkká, přilijeme do hrnce obsah hrnku, přidáme cukru podle chuti, máslo, skořici a za stálého míchání povaříme asi dvě minuty. Odstavíme.
Bábovkovou formu vyložíme potravinářskou folií. Na dno urovnáme trochu pudinkové rýže, naskládáme ovoce, přikryjeme další vrstvou rýžovo-pudinkové kaše, znovu ovoce a přikryjeme zbytkem. Povrch uhladíme, necháme vychladnout a uložíme do ledničky. Ztuhlý vychlazený dezert vyklopíme, sloupneme folii, lehce poprášíme skořicí a nakrájíme na porce.