Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rýžový trhanec

fotka Rýžový trhanec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rýžový trhanec:

400 g rýže  | 1 l mléka  | špetka soli  | 140 g moučkového cukru  | 1 mletá skořice  | 60 g másla  | 4 vejce  |  sádlo,nebo tuk na pečení  |  ovocná šťáva na polití

Postup přípravy receptu Rýžový trhanec:

Přebranou rýži propláchneme horkou vodou, zalejeme mlékem, osolíme, přidáme cukr, skořici a uvaříme doměkka. Potom přidáme máslo a žloutky, zamícháme a nakonec zlehka přimícháme tuhý sníh z bílků. Připravenou rýži rozetřeme na vymazaný rozpálený plech a ve vyhřáté troubě upečeme. Upečený moučník roztrháme vidličkou a podáváme politý ovocnou šťávou.


Fotky receptu Rýžový trhanec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžový trhanec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !