Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šachovnicová roláda

fotka Šachovnicová roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Šachovnicová roláda:

2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru  | 2 vanilkové cukry  | 1 prášek do pečiva  | 1 hrnek mléka  | 1/2 hrnku oleje  | 4 vejce  | špetka soli  |  kakao  | Na krém:  | 1 kondenzované mléko  | 250 g másla

Postup přípravy receptu Šachovnicová roláda:

Rozklepneme vejce, žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme mléko, olej a postupně mouku spolu s práškem do pečiva a důkladně promícháme. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme nakonec. Těsto rozdělíme na poloviny a do jedné přidáme kakao. Pak dáme těsta do vymazaných a moukou vysypaných forem a pečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 25 minut. Upečené hřbety podélně rozkrojíme a potřeme krémem, který vymícháme z kondenzovaného mléka a kostky másla a prohodíme tmavý a světlý korpus. Opět rozkrojíme a spojíme krémem. Potřeme zbylým krémem a zdobíme dle vlastní fantazie.


Fotky receptu Šachovnicová roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šachovnicová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !