Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sadařova játra

fotka Sadařova játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sadařova játra:

2 ks cibule  | 2 lžíce hladká mouka  | 600 g vepřová játra  | 50 g máslo  | 2 ks jablko  | dle chuti: mletý bílý pepř  | 1 lžička sůl

Postup přípravy receptu Sadařova játra:

Játra opláchneme, odblaníme, zbavíme šlach a nakrájíme na plátky. Ty pak obalíme v mouce přebytečnou mouku setřepeme a játra necháme chvíli zaschnout.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a naporcujeme na 8 stejných plátků.

Na pánvi rozpustíme polovinu másla a opečeme na něm z obou stran plátky jablek. V tomtéž másle osmahneme s jablky cibuli a směs uchováme teplou.

Ve zbylém másle na jiné pánvi opékáme plátky jater z obou stran po dobu asi 3 až 4 minut. Po opečení játra osolíme, opepříme.

Sadařova játra rozložíme na talíře a na ně naaranžujeme jablka s cibulí. Sadařova játra ihned podáváme.



Fotky receptu Sadařova játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sadařova játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík