Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sadařova játra

fotka Sadařova játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sadařova játra:

2 ks cibule  | 2 lžíce hladká mouka  | 600 g vepřová játra  | 50 g máslo  | 2 ks jablko  | dle chuti: mletý bílý pepř  | 1 lžička sůl

Postup přípravy receptu Sadařova játra:

Játra opláchneme, odblaníme, zbavíme šlach a nakrájíme na plátky. Ty pak obalíme v mouce přebytečnou mouku setřepeme a játra necháme chvíli zaschnout.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a naporcujeme na 8 stejných plátků.

Na pánvi rozpustíme polovinu másla a opečeme na něm z obou stran plátky jablek. V tomtéž másle osmahneme s jablky cibuli a směs uchováme teplou.

Ve zbylém másle na jiné pánvi opékáme plátky jater z obou stran po dobu asi 3 až 4 minut. Po opečení játra osolíme, opepříme.

Sadařova játra rozložíme na talíře a na ně naaranžujeme jablka s cibulí. Sadařova játra ihned podáváme.



Fotky receptu Sadařova játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sadařova játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !