Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šafránové rizoto z Lombardie

fotka Šafránové rizoto z Lombardie
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Šafránové rizoto z Lombardie:

1 cibule  | 3 lžíce másla  | 2 lžíce olivového oleje  | 400 g kulatozrnné rýže  | 80 g strouhaného parmazánu  | 1 l masového vývaru  | několik šafránových blizen

Postup přípravy receptu Šafránové rizoto z Lombardie:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla a olivový olej. Na horkém tuku zesklovatíme cibuli. Přidáme rýži a dusíme ji 15 - 18 min. až zesklovatí. Postupně po sběračkách přiléváme masový vývar a neustále mícháme. Zároveň s vývarem přidáváme také trošičku šafránu. Rýži výrazně osolíme a opepříme a vmícháme polovinu strouhaného parmazánu, který jsme utřeli se zbylým máslem. Šafránové rizoto přeložíme do mísy a posypeme zbylým strouhaným sýrem. Nakonec můžeme pokrm ozdobit omytými lístky bazalky.


Fotky receptu Šafránové rizoto z Lombardie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šafránové rizoto z Lombardie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !