Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šalamounové řezy

fotka Šalamounové řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Šalamounové řezy:

250 g hery  | 250 ml vody  | 2 hrnky krystalového cukru  | 2 lžíce kakaa  | 4 vejce  | 1 vanilka  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  |  marmeláda  |  strouhaný kokos nebo ořechy

Postup přípravy receptu Šalamounové řezy:

Vodu zahřejeme a dáme do ní rozpustit heru, cukr s kakaem a za stálého míchání uvaříme. Pak necháme vychladnout.
Z bílků ušleháme tuhý sníh, postupně všleháme žloutky.
Vychlazenou masu spojíme se sněhem, přidáme vanilku a postupně zapracujeme mouku s práškem do pečiva.
Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Upečeme. Vychlazený koláč potřeme marmeládou a posypeme kokosem nebo nasekanými ořechy.


Fotky receptu Šalamounové řezy:

Šalamounové řezy
Fotky vložil: rojana 
Hodnocení receptu Šalamounové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !