Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Salámové lívance obalené v sýru

fotka Salámové lívance obalené v sýru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Salámové lívance obalené v sýru:

0,5 l mléka  | 20 g droždí  | 250-300 g hladké mouky  | trocha cukru  | 1 vejce  |  sůl  |  pepř  | 100-150 g měkkého salámu  |  petrželka  | 100 g eidamu  |  tuk

Postup přípravy receptu Salámové lívance obalené v sýru:

V několika lžících vlažného mléka rozmícháme droždí se špetkou cukru, lžící mouky a necháme vykynout. Ke kvásku přidáme vejce, sůl, pepř, nahrubo nastrouhaný salám, petrželku a střídavě vmícháme zbylé mléko s moukou. Těsto necháme asi půl hodiny kynout. Naběračkou lijeme do tukem vymazaných důlků lívanečníku asi půl centimetru silnou vrstvu těsta a po obou stranách pečeme dozlatova. Lívance ihned obalíme v nastrouhaném sýru a podáváme se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Salámové lívance obalené v sýru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salámové lívance obalené v sýru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !