Použité suroviny receptu Salát s kuřecím masem a kari:
1 gril. kuře
| 6 jarních cibulek
| 60 g rozinek
| 60 g mandlí
| 2 řapíky celeru
| salát. listy
| ovoce na ozdobu
| dle chuti strouh. kokos
| dresink:
| 145 ml majonézy
| 145 ml nizk. jogurtu
| 3 lžíce sladkého mangového čatní
| 1 lžíce kari pasty
| 2 lžíce citr. šťávy
| 2 lžíce citr. kůry
Postup přípravy receptu Salát s kuřecím masem a kari:
Cibulky si nakrájíme na kolečka.
Rozinky opláchneme pod vodou.
Mandle zprudka opražíme a nakrájíme nadrobno.
Řapíky celeru nakrájíme nadrobno.
Kuře vykostíme a nakrájíme na kousky.
Vše smícháme a přelijeme dresinkem.
Dobře promícháme a dáme do chladna odležet. Minimálně na 2 hodiny.
Talíře, nebo salátové misky si ozdobíme listy salátu, na ně dáme směs a ozdobíme kousky čersrvého ovoce.
Nakonec posypeme opraženým strouhaným kokosem.
Příprava dresinku
veškeré ingredience smícháme dohromady a utřeme dohladka.
Fotky receptu Salát s kuřecím masem a kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!