Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Salát z červeného zelí, pórku a hrušek

fotka Salát z červeného zelí, pórku a hrušek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek :

300 g červeného zelí  | 2 střední pórky  | 3 zralé hrušky  | 1 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek :

Zelí omyjeme, odstraníme žebra a jemně nakrájíme. Přelijeme vařící slanou vodou a 2-3 minuty v ní necháme táhnout. Poté scedíme. Pórky šikmo nakrájíme na kousky v délce do 3 cm. Ve slané vodě je 3 minuty předvaříme, na sítu prolijeme studenou vodou, aby si zachovaly barvu a necháme okapat. Oloupané hrušky rozčtvrtíme, zbavíme jadřince a nakrájíme na plátky. Zakapeme citrónovou šťávou. Všechny přísady promícháme a podáváme s pepřovou zálivkou k vepřové pečeni.


Fotky receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !