Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poleva na hlávkový salát

fotka Poleva na hlávkový salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Poleva na hlávkový salát:

10 dkg slaniny  | 3 lžíce oleje  | 1/4 lžičky soli  | 2 lžíce jemného krystalového cukru  | 3 lžíce octa  |  hlávkový salát

Postup přípravy receptu Poleva na hlávkový salát:

Hlávkový salát dobře propláchneme pod tekoucí vodou a potrháme ho na malé kousky. Poleva: Rozehřátou osmaženou slaninu odstavíme a do vychladlé lejeme vodu. Dáme si do malého kastrůlku olej, přilejeme vodu, osolíme, přisypeme cukr a přidáme ocet. Necháme všechno přejít varem a dáme vychladnout do chladna, občas zamícháme, aby nám nevznikl šrkaloup. Studenou polevou zalijeme opraný salát a dobře promícháme, nejlépe rukou a mirně listy pomačkáme. Necháme aspoň 10 minut proležet a můžeme podávat.



Fotky receptu Poleva na hlávkový salát:

Poleva na hlávkový salát
Poleva na hlávkový salát
Poleva na hlávkový salát
Poleva na hlávkový salát
Poleva na hlávkový salát
Poleva na hlávkový salát
Fotky vložil: alenab,vocjan,Nandiči 
Hodnocení receptu Poleva na hlávkový salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !