Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2019
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šátečky z toastovače

fotka Šátečky z toastovače
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Šátečky z toastovače:

1 ks listové těsto  | 1/2 balíček vanilkový cukr  | 2 ks jablko  | 1 kelímek povidla  | 125 g tvaroh

Postup přípravy receptu Šátečky z toastovače:

Nejdřív si jablka oloupeme a zbavíme jadřinců. Na hrubším struhadle jablka nastrouháme.

Na vále rozválíme těsto a vykrajujeme čtverce velikosti toastovače. Vykrojené čtverce posypeme lehce vanilkovým cukrem. Těsto pak plníme tvarohem, povidly a nastrouhanými jablky.

Toastovač necháme nahřát a pak vložíme naplněné listové čtverce. V toastovači šátečky pečeme 7 - 9 minut.

Upečené listové šátečky necháme na chvíli vychladnout a podáváme.





Fotky receptu Šátečky z toastovače:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šátečky z toastovače
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !