Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Scheilin puding

fotka Scheilin puding
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Scheilin puding :

čerstvé broskve  | 1/2 másla  | 125 gr. cukru  | 125 gr mouky  | 2 vejce  |  prášek do pečiva  |  čerstvá vanilka  |  vanilkový puding  | špetku soli

Postup přípravy receptu Scheilin puding :

Broskve rozdělíme na poloviny a vyjmeme pecku. Vložíme do hrnce spolu se čtyřmi vrchovatými lžícemi cukru a stejným množstvím vody, přidáme vanilku a zvolna vaříme až vznikne sirup. Z 1/2 másla, 125 gr. cukru, 125 gr. mouky a dvou vajec připravíme těsto na piškot, do kterého ještě přidáme prášek do pečiva a špetku soli. Zapékací formu dobře vymažeme máslem a vysypeme cukrem. Vlijeme do ní vařené broskve spolu se sirupem. Broskve porovnáme a přidáme všude kolem připravené piškotové těsto. Nezahlazujeme! Dáme péci do trouby 180°C na 45 minut a podáváme přelité vanilkovým pudingem.



Fotky receptu Scheilin puding :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Scheilin puding
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !