Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Segedín s bazalkou

fotka Segedín s bazalkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Segedín s bazalkou:

600 g vepřové plece  | 2 velké cibule  | sáček kysaného zelí  |  sůl, pepř  |  mletá paprika  | 2 lžíce bazalky  |  jíška  |  vývar

Postup přípravy receptu Segedín s bazalkou:

Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku dozlatova, zaprášíme mletou paprikou. Přidáme na kostky nakrájené osolené a opepřené maso a ze všech stran opečeme. Když je maso opečené, přidáme 1/2 sáčku kysaného zelí včetně šťávy, 1/2-3/4 litru vody nebo vývaru a dusíme asi 1/2 h až bude maso měkké. Na závěr dáme zbytek kysaného zelí, zahustíme a zasypeme bazalkou, povaříme ještě cca 10 min.


Fotky receptu Segedín s bazalkou:

Segedín s bazalkou
Segedín s bazalkou
Segedín s bazalkou
Segedín s bazalkou
Segedín s bazalkou
Segedín s bazalkou
Fotky vložil: piskotik,Nandiči 
Hodnocení receptu Segedín s bazalkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !