Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Segedínský guláš z římského hrnce

fotka Segedínský guláš z římského hrnce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Segedínský guláš z římského hrnce:

dle chuti: pálivá mletá paprika  | dle chuti: kysané zelí  | 3 - 4 lžiček sladká mletá paprika  | dle chuti: kmín, cukr a sůl  | 400 g vepřové maso  | 3 ks brambory  |  1 kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Segedínský guláš z římského hrnce:

Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Na rozpálené pánvi je zprudka orestujeme bez oleje. Jen aby se maso zatáhlo. Pak je osolíme, přidáme papriku, trochu pepře, zamícháme a odstavíme z ohně. Brambory oloupeme a nastrouháme najemno.

Zelí i s nálevem smícháme s pálivou paprikou (podle chuti), mletým kmínem, trochou cukru a nastrouhanými brambory. Směs zalijeme trochou vody a přeložíme do římského hrnce. Nahoru přidáme orestované maso a hrnec přikryjeme.

Hrnec vložíme do studené trouby a pečeme zhruba 40 minut. Teplota by měla postupně dosáhnout 200 °C.

Zhruba 10 minut před upečením hrnec odklopíme, přidáme smetanu, zamícháme a v troubě dusíme bez zakrytí hrnce.

Guláš podáváme s houskovým knedlíkem a ozdobený smetanou.



Fotky receptu Segedínský guláš z římského hrnce:

Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Segedínský guláš z římského hrnce
Fotky vložil: mispule,MichelePrg,piskotik,oko 
Hodnocení receptu Segedínský guláš z římského hrnce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Segedínský guláš z římského hrnce
Obrázek uživatelky
profil
taky nemám římský hrnec, ale naštěstí to nikomu nevadí, kluci jsou zvyklí sníst vše co jim dámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsme ho udělala a bylo to móóóóc dobré.Manžel si 2x přidal a řekl ,že nic lepšího nejedl(to on říká jen když mu to chutná)ha ha.A to nemám římský hrnec!!!! Moc děkuji za skvělý recept.Čauky

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles