Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekaná divoká

fotka Sekaná divoká
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Sekaná divoká:

dle chuti a potřeby mleté maso h. a v.  | dle chuti a potřeby maso mleté ze zvěřiny  |  voda  | 250 g bůček uzený  | dle chuti tymián  | dle chuti jalovec  | dle chuti bobkový list  | dle chuti nové koření celé  | dle chuti pepř celý  | 2 vejce  |  strouhanka  | dle potřeby mouka hrubá  | 1 cibule  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Sekaná divoká:

Den předem smícháme mletá masa se stejným váhovým dílem vody,
osolíme a necháme v lednici odpočinout. Večer vmísíme hrubou
mouku,rozdrcené divoké koření, cibuli, vejce a strouhanku. Vše
dobře promísíme a dáme opět do lednice. Za mokra tvarujeme na
plechu šišky sekané do kterých zapichujeme na podélné kousky
nakrájený uzený bůček jako do ježka. Šišky i plech lehce polijeme
olejem a na plech ještě přiložíme bobkový list a nové koření.
Pečeme jako klasickou sekanou. Na karbanátky je nutné udělat
řidší konzistenci hmoty


Fotky receptu Sekaná divoká:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná divoká
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !