Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekaná pečeně

fotka Sekaná pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sekaná pečeně :

50 g slaniny  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 vejce  | lžička škrobové moučky  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1/2 lžičky majoránky  | 1/2 lžičky pepře  | 1/2l žičky drceného kmínu  |  sůl  | 2 rohlíky  |  strouhanka  |  olej  | 600 g mletého masa

Postup přípravy receptu Sekaná pečeně :

Mleté maso osolíme a okořeníme, vmícháme nadrobno nakrájenou slaninu, vejce, mouku a škrobovou moučku, jemně nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, vymačkané rohlíky, dobře vše promícháme, nejlépe rukama namočenýma ve studené vodě, a směs zahustíme strouhankou.
Na prkénku posypaném strouhankou vytvarujeme dvě šišky podle velikosti pekáčku, v němž je budeme péct, pekáček vymastíme tukem, a povrch sekané posypeme zbytkem na kostičky nakrájené slaniny. Podlijeme trochou vody a pečeme hodinu.


Fotky receptu Sekaná pečeně :

Sekaná pečeně
Sekaná pečeně
Sekaná pečeně
Sekaná pečeně
Sekaná pečeně
Fotky vložil: uznevim,hanina51,sámo 
Hodnocení receptu Sekaná pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !