Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekaná pečeně s kapary, okurkami a smetanovou omáčkou

fotka Sekaná pečeně s kapary, okurkami a smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sekaná pečeně s kapary, okurkami a smetanovou omáčkou:

600 g mletého masa  | 2 lžičky koření Divočina  | 2 kyselé okurky, nasekané  | 2 lžíce kaparů, usekaných  | 1 menší cibule, nakrájená  | 1 lžíce červeného vína  | 2 lžičky worcestrové omáčky  | 1 vejce  | dle chuti: sůl a mletý pepř na dochucení  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce strouhanky  | 1 hrst usekané petrželové natě nebo koriandru  | 1 lžíce slunečnicového oleje  | 200 ml smetany 33%  | 1 lžíce francouzské hořčice  | dle chuti: citronová šťáva na dochucení

Postup přípravy receptu Sekaná pečeně s kapary, okurkami a smetanovou omáčkou:

V míse smícháme maso, koření, cibuli, okurky, kapary, víno, worcestrovou omáčku, vejce, sůl, pepř, přimícháme mouku, strouhanku a nať a zpracujeme. Přikryjeme a necháme v chladu chvíli odpočinout.
Předehřejeme troubu na 200 stupňů. Do pekáčku nalijeme lžíci oleje a masovou hmotu rozdělíme na čtyři části. Vytvarujeme čtyři stejné malé sekané, vložíme do pekáče, potřeme olejem z pekáčku a vložíme do předehřáté trouby.
Asi po 5-10 minutách, když se maso zatáhne, podlijeme trochou vody a pečeme do zlatova. Podle potřeby přeléváme výpekem a podléváme vodou. Upečené sekané přendáme na talíř a překryjeme alobalem. Pekáček s výpekem postavíme na střední plamen, zalijeme smetanou a odmícháme a odvaříme všechny přípečky. Vmícháme hořčici, promícháme, necháme přejít varem a přecedíme do menšího kastrůlku.
Na mírném plameni za občasného míchání necháme omáčku zhoustnout a dochutíme citronovou šťávou, případně dosolíme. Sekanou nakrájíme na plátky a podáváme s vařeným bramborem, přelité smetanovou omáčkou.


Fotky receptu Sekaná pečeně s kapary, okurkami a smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná pečeně s kapary, okurkami a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky