Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekaná telecí pečeně

fotka Sekaná telecí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sekaná telecí pečeně :

500 g telecího plecka  | 100 g vepřového bůčku  | 100 g uzeného  | 40 g housky  | 1 vejce  | 1 žloutek  |  sůl  |  pepř  |  citronová kůra  | 80 g strouhanky  | 1 bílek  | 30 g slaniny  | 30 g cibule  | 4 lžíce bílého vína  | 1/4 l zakysané smetany

Postup přípravy receptu Sekaná telecí pečeně :

Telecí, vepřové a uvařené uzené spolu s namočenou houskou nakrájíme a umeleme. Pak přidáme sůl, pepř, citronovou kůru, vejce, žloutek a podle potřeby strouhanku. Vše pečlivě promícháme a pak vytvoříme z mletého masa šišku, kterou obalíme strouhankou, potřeme bílkem a pečeme ji asi hodinu na rozpálené slanině s usmaženou cibulkou. Během pečení maso zalijeme vínem a před podáváním smetanou. Upečenou sekanou pečeni nakrájíme a podáváme s procezenou omáčkou.


Fotky receptu Sekaná telecí pečeně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná telecí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !