Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekaná v bramborovém těstě

fotka Sekaná v bramborovém těstě
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sekaná v bramborovém těstě:

400 g mletého masa  | 1 bramborové těsto v pytlíku  | 1 cibule  | 1 česnek  | dle chuti: sůl a majoránka  | 1 vejce  | dle potřeby: strouhanka  | dle potřeby: olej na smažení

Postup přípravy receptu Sekaná v bramborovém těstě:

Mleté maso připravíme obvyklým způsobem, smícháme ho s nakrájenou cibulí, solí, pepřem, majoránkou, česnekem, vajíčkem a trochou strouhanky.
Bramborové těsto připravíme podle návodu a rozdělíme na 2 části. Každou rozválíme na placku a zabalíme do ní šišku masové směsi. Necháme v ledničce trochu ztuhnout a pak nakrájíme na cca 1,5 cm porce, které obalíme ve strouhance a opečeme z obou stran na oleji.

Doporučená příloha:
špenát, nebo vařené brambory.



Fotky receptu Sekaná v bramborovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná v bramborovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !