Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekané bifteky z králíka

fotka Sekané bifteky z králíka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sekané bifteky z králíka:

25 dkg králičího masa  | 1 vejce  | 1 rohlík  | 1 hrnek mléka  | 2 lžíce hrubé mouky  | špetka pepře  | 1 stroužek česneku  | špetka soli  | 1 kapie  | 3 feferonky nebo chilli  | 20 dkg cibule  | 5 lžic kečupu  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Sekané bifteky z králíka:

Rohlík nakrájíme na kolečka, zvlhčíme mlékem a
necháme vsáknout. Králičí maso umeleme spolu s
rohlíkem, přidáme vejce, mouku, česnek rozetřený
se solí, mletý pepř a dobře promícháme. Ze směsi
utvoříme 8 placiček - bifteků, opečeme je na obou
stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Na tuku
od opékání zpěníme drobně krájenou cibuli, kapii
a feferonky, vmícháme kečup, mletý pepř, sůl a
prohřejeme. Přidáme bifteky a krátce podusíme.
Podáváme s opečenými brambory nebo s rýží.


Fotky receptu Sekané bifteky z králíka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekané bifteky z králíka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !