Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekané řízky z králíka

fotka Sekané řízky z králíka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sekané řízky z králíka:

1 králičí předek  | 1 vejce  | 300 g tučného vepřového masa  | 2 žemle  |  sůl  |  pepř  | špetka muškátového květu  | 1 dl mléka na namočení žemlí  | Na obalení :  | 3-4 lžíce hladké mouky  |  2 vejce  |  strouhanka  |  olej na smažení  | 2 lžíce másla na omaštění

Postup přípravy receptu Sekané řízky z králíka:

Maso opláchneme, vložíme do hrnce s mírně osolenou vodou a uvaříme do poloměkka. (K vývaru přidáme zeleninu a použijeme ho k přípravě polévky.) Maso z kostí obereme a umeleme spolu s vepřovým masem a v mléce namočenými, vymačkanými žemlemi. Přidáme vejce, sůl a kořeni a promícháme. Směs dobře propracujeme a tvoříme z ní karbanátky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance a smažíme na rozehřátém tuku. Příloha: brambory maštěné máslem.


Fotky receptu Sekané řízky z králíka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekané řízky z králíka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !