Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.06. 2020
Dnes má svátek Dobroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekané žampióny

fotka Sekané žampióny
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Sekané žampióny :

300 g žampiónů  | 100 g tvrdého sýra  | 250 g smetany  | trocha soli, petržele i jiného koření

Postup přípravy receptu Sekané žampióny :

Omyjeme a očistíme žampióny - nepoškozujeme kloboučky, budou se plnit. Opatrně vyřízneme nožičky hub, které nasekáme najemno. Kousky nožiček promícháme se sýrem, který předtím nastrouháme na struhadle. Přimícháme ještě jemně nasekanou petrželku, případně i jiné bylinky a pak osolíme. Hmotou naplníme kloboučky žampiónů, dáme na pekáč a vložíme na 20-30 minut do trouby. Opatrně lžící vyndáme a pokládáme vždy několik hlaviček na talířky a přelijeme smetanou z pekáčku.


Fotky receptu Sekané žampióny :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekané žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !