Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekanina jaternicová

fotka Sekanina jaternicová
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Sekanina jaternicová:

500 g bůčku  | 100 g jater  | 2-3 ks žemle  |  sůl  |  pepř  |  majoránka  | na špičku nože nového koření a zázvoru  |  česnek  | 1 lžíce krupice  | 5-6 lžic vývaru  | 50 g sádla

Postup přípravy receptu Sekanina jaternicová:

Uvařené maso umeleme spolu se syrovými játry. Přimícháme umleté žemle, rozředíme vývarem a osolíme a okořeníme. Na pekáči rozpálíme sádlo, sekaninu na něj nalijeme a dáme péct na 15-20 min. Jaternicová sekanina je nejlepší s vařenými brambory a kysaným zelím. Ale chutnat nám bude i s chlebem a kyselou okurkou.


Fotky receptu Sekanina jaternicová:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekanina jaternicová
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda