Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekaný znojemský biftek

fotka Sekaný znojemský biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sekaný znojemský biftek:

750 g mletého masa  | 50 g slaniny  | 5 vajec  | 100 g bílé veky  | 100 g sádla  | 1 malá cibule  | 3 sterilované okurky  | 1 malá konzerva leča  | dle chuti: česnek  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Sekaný znojemský biftek:

Mleté maso promícháme v míse s rozkrájenou a provlhčenou vekou, s jemně nakrájenou cibulí, jedním vejcem, utřeným česnekem, solí a pepřem. Směs dobře promícháme a tvoříme placičky, které opékáme po obou stranách na horkém sádle. Na 1 porci dáme 2 bifteky. Při podávání položíme na jeden biftek sázené vejce a na druhý prohřáté lečo s hřebínkem slaniny a několika plátky okurky. Vše posypeme sekanou petrželovou natí.


Příloha : dušená rýže nebo smažené brambory.


Fotky receptu Sekaný znojemský biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaný znojemský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !