Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekaný znojemský biftek

fotka Sekaný znojemský biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sekaný znojemský biftek:

750 g mletého masa  | 50 g slaniny  | 5 vajec  | 100 g bílé veky  | 100 g sádla  | 1 malá cibule  | 3 sterilované okurky  | 1 malá konzerva leča  | dle chuti: česnek  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Sekaný znojemský biftek:

Mleté maso promícháme v míse s rozkrájenou a provlhčenou vekou, s jemně nakrájenou cibulí, jedním vejcem, utřeným česnekem, solí a pepřem. Směs dobře promícháme a tvoříme placičky, které opékáme po obou stranách na horkém sádle. Na 1 porci dáme 2 bifteky. Při podávání položíme na jeden biftek sázené vejce a na druhý prohřáté lečo s hřebínkem slaniny a několika plátky okurky. Vše posypeme sekanou petrželovou natí.


Příloha : dušená rýže nebo smažené brambory.


Fotky receptu Sekaný znojemský biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaný znojemský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !