Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sele na rožni

fotka Sele na rožni
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sele na rožni:

1 sele  |  sůl  | 0,2 l oleje

Postup přípravy receptu Sele na rožni:

Sele spaříme, oškrábeme a vykucháme. Jazyk, oči a střed uší vyřízneme, uvnitř posolíme a dáme na rožeň. Sele dobře potřeme olejem, povrch posypeme solí a do kůže uděláme několik zářezů, aby zůstala hladká. Pečeme na mírném ohni, za častého potírání olejem asi 3 hodiny.


Fotky receptu Sele na rožni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sele na rožni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !