Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Selská hovězí pečeně

fotka Selská hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Selská hovězí pečeně:

dle chuti: petrželka  | dle potřeby: vývar houbový  | 200 g cibule  | 200 ml smetana kysaná  | 40 g máslo  | 600 g svíčková  | 600 g brambory  | 200 g žampióny  | dle chuti: pepř mletý a sůl

Postup přípravy receptu Selská hovězí pečeně:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na oleji, brambory nakrájíme na plátky a také je opečeme stejně jako cibuli nakrájenou na kolečka. Mezitím uvaříme houby a opečeme je na másle. Všechno musíme opékat samostatně! Potom vložíme opečené maso, brambory, cibuli a houby do zapékací misky, zalijeme omáčkou, zakryjeme a zapékáme asi hodinu. Omáčku připravíme tak, že si připravíme světlou jíšku, kterou zředíme houbovým vývarem a kysanou smetanou. Necháme přejít varem, přecedíme a necháme chvíli vařit. Osolíme, dochutíme citronovou šťávou.



Fotky receptu Selská hovězí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selská hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !