Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Selský džuveč

fotka Selský džuveč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Selský džuveč:

700 g skopového masa  | 3 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 3 rajčata  | 3 papriky  | 100 g hrášku  | 100 g bílých fazolí  | 300 g brambor  | 600 ml zeleninového vývaru  | 4 vejce  | 500 ml kefíru  | 100 g sýra  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Selský džuveč:

Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme na
kostičky pokrájené maso a opékáme asi 8 minut.
Podlijeme vývarem, přidáme fazole, které jsme
předem namočili, nakrájenou mrkev a dusíme asi 40
minut. Potom přidáme nakrájené papriky a rajčata,
brambory a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme,
přidáme hrášek. Vložíme do zapékací mísy, zalijeme
rozšlehanými vejci s kefírem a zapečeme v troubě.
Těsně před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Selský džuveč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selský džuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !