Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Selský džuveč

fotka Selský džuveč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Selský džuveč:

700 g skopového masa  | 3 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 3 rajčata  | 3 papriky  | 100 g hrášku  | 100 g bílých fazolí  | 300 g brambor  | 600 ml zeleninového vývaru  | 4 vejce  | 500 ml kefíru  | 100 g sýra  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Selský džuveč:

Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme na
kostičky pokrájené maso a opékáme asi 8 minut.
Podlijeme vývarem, přidáme fazole, které jsme
předem namočili, nakrájenou mrkev a dusíme asi 40
minut. Potom přidáme nakrájené papriky a rajčata,
brambory a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme,
přidáme hrášek. Vložíme do zapékací mísy, zalijeme
rozšlehanými vejci s kefírem a zapečeme v troubě.
Těsně před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Selský džuveč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selský džuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !