Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Semlbába z pekárny

fotka Semlbába z pekárny
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 142

Použité suroviny receptu Semlbába z pekárny:

12 ks rohlíků  | 300 ml mléka  | 10 dkg cukru  | 3 ks celá vejce  | 1 lžíce rumu  | 1 ks vanilinový cukr  | 5 ks jablek  |  mletá skořice

Postup přípravy receptu Semlbába z pekárny:

Mléko vylijeme do mísy, přidáme cukr, 2 vejce a rum. Rozšleháme, přidáme nakrájené na kostky rohlíky a necháme mléko vsáknout asi tak 20 minut. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Nádobu z pekárny vymažeme olejem a dáváme rohlíky a jablka. Každou vrstvu posypeme skořicí a vanilinovým cukrem. Poslední vrstva jsou rohlíky, které zalijeme posledním rozšlehaným vejcem.Vše pořádně stlačíme v nádobě a pečeme na program pečení 60 minut.


Fotky receptu Semlbába z pekárny:

Semlbába z pekárny
Semlbába z pekárny
Fotky vložil: pilif,alenab 
Hodnocení receptu Semlbába z pekárny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles